Nieuwspagina

Nieuw per oktober 2021: tweemaal per maand workshops

Vanaf maandag 25 oktober 2021 zullen maandelijks twee workshops buikdansen worden gehouden. Dat is op de maandag- en woensdagavond in Gouderak van 19:30-21:30 uur. De kosten zijn € 25,- p.p. per workshop.
Kijk voor andere data rooster workshops. Kijk voor een optreden van mijn leerlingen op youtube.

Nieuwe danslessen september-december 2020

Vanaf maandag 21 september 2020 starten de nieuwe cursussen buikdansen:
op maandag 21 januari in Schuttersveld, Rotterdam en op donderdag 24 september in Gouderak.
Doe mee om te ervaren hoe leuk de buikdanslessen zijn. Kijk voor een optreden van mijn leerlingen op youtube. Zie verder voor het gehele lesrooster. Ga voor meer info naar buikdansles.

Leuk artikel in Rotterdam-Pas Magazine

Over de buikdanslessen van Kaouther is een leuk artikel verschenen in het Rotterdam Pas Magazine "Veel Plezier". Hierin wordt verslag gedaan van het bezoek van een moeder en dochter op een buikdansles van Kaouther.

Buikdansoptreden Kaouther bij Obba Lounge 11 dec 2015

Op 11 december zal buikdanseres Kaouther optreden bij Obba Lounge in Rotterdam. Daarnaast zal er een mooie vuur- en fakirshow verzorgd worden. Het wordt een spetterende avond vol shows en verrassingen.

Twee nieuwe filmpjes op YouTube

Buikdanseres Kaouther in Paradiso Sinds kort staan er twee nieuwe filmpjes van Kaouther op YouTube. Het ene filmpje is van een optreden tijdens de Arabian Disco van LAZIZ in Paradiso in Amsterdam. In het andere filmpje zijn stukjes te zien van enkele buikdansoptredens die Kaouther op televisie heeft gedaan, zoals in het programma So you think you can dance en Dave on Stage.

Kaouther samen met Fakir

Fakir Nuno Sinds kort treedt Kaouther ook samen op met een echte fakir met waanzinnige en veelzijdige acts. Kaouther assisteert hem en verzorgt daarnaast een buikdansoptreden in zijn show waarin Nuno vuur spuwt, door glas loopt en zich te rusten legt op een spijkerbed terwijl een zware man bovenop hem staat. En hij kan nog veel meer .... Kijk verder onder buikdansoptredens.

Schuddebuiken in Prachthuis

Kaouther geeft buikdansles aan meiden Overschie