Buikdansoptredens

Foto picture image buikdanseres Kaouther in restaurant

Vrolijke en stijlvolle buikdansoptredens (bellydance)

Buikdanseres Kaouther verzorgt energieke en stijlvolle buikdansoptredens geschikt voor allerlei gelegenheden, waaronder bruiloften, festivals, verjaardagen, henna-feesten, themafeesten en bedrijfsfeesten. Haar handelsmerk is vrolijkheid met een oosterse uitstraling. Om een indruk krijgen van een buikdansoptreden van Kaouther kunt u de video bekijken van het optreden in Paradiso bij LaZiz in Amsterdam, een video waarin haar televisie-optredens bij elkaar zijn gezet of een video van de Langste Eettafel van Nederland van Resto van Harte waar Kaouther heeft opgetreden. Ook kunt u verschillende foto's van haar buikdansoptredens bekijken. Neem voor een prijsopgave even contact op.

Solo buikdansoptredens

Optreden Kaouther in Paradiso Een buikdansoptreden bestaat gewoonlijk uit een drietal dansjes en duurt zo'n 15-20 minuten. Vaak is dat een sluierdans en een klassiek Egyptische bellydance op trommelmuziek, aangevuld met een dansje waarin Spaanse, Turkse of Hindostaanse/ Indiase invloeden zijn terug te vinden. Meestal wordt naar wens, of spontaan, het publiek er op respectvolle wijze bij betrokken. Een tweede keer optreden, in een andere stijl en met een ander buikdanskostuum, is ook mogelijk. Buikdanseres huren? Bij Kaouther bent u aan het goede adres.

Belly dance optreden met live-muziek

Fakirshow Als een buikdansoptreden wordt begeleid met live muziek geeft dat een speciale sfeer en komt het optreden nog meer tot uiting. Dat kan met een enkele drummer of met een groep muzikanten.

Buikdansoptreden met vuurshow

Kaouther kan ook een optreden verzorgen waarin buikdansen gecombineerd wordt met een vuurshow. De vuurshow wordt verzorgd door de dansartiest en fakir Marco.

Buikdans met Tanoura dance

Buikdans met een oosterse magiër

Buikdansoptreden met fakirshow

Wilt u een buikdansoptreden combineren met een complete fakirshow? Ook dat kan. Kaouther treedt samen op met een fakir met waanzinnige en afwisselende acts. Kaouther assisteert hem en dans voor, na of tijdens zijn show waarin de fakir vuur spuwt, zijn hoofd in glas gooit en zich te rusten legt op een spijkerbed terwijl iemand bovenop hem staat. En hij kan nog veel meer ....

Bellydance met een buikdansgroep

Een buikdansoptreden met een groepje buikdanseressen geeft een andere dimensie aan uw buurtfeest, bruiloft of bedrijfsfeest. Voor meer informatie en foto's zie verder onder Kaouther's buikdansgroep.